Fritid

Nöje under konferens

Roliga filmer, spel, gåtor eller bilder. Allt man kan behöva för en stunds förströelse finns att hitta runt om på nätet och det är lätt att spendera en timme eller mer bland all den underhållning som finns att ta del av. Söker du efter spel kan du hitta väl katalogiserade titlar som finns tillgängliga 24 timmar om dygnet och som dessutom är helt gratis!

Det som för vissa är någonting som man kastar ett öga på efter en rekommendation på Facebook eller någon annan tjänst inom sociala medier, är för andra någonting som man tillskriver värde och ägnar sig åt långa stunder utan att tröttna. De många spelen och de roliga klippen tycks inte nå ett slut och för varje dag som går kan man se än fler klipp laddas upp. Att YouTube och andra kanaler för underhållning blivit ett verktyg i virala kampanjer är inte svårt att förstå när man ser hur snabbt någonting kan spridas om det bara sker genom rekommendationer.

Sprid vidare

Även om man inte har tänkt igenom vilken effekt det kan ha när man ”gillar” någonting, eller när man skriver om det roliga klipp man sett, är det faktiskt fråga om att man går in i en kampanj som kommer att få allt fler att klicka på länkar och söka sig fram till just den sida som har samlat klipp och som erbjuder besökare tillgång till samtligt material.

De produkter som finns tillgängliga på marknaden idag, har många gånger ett stort antal videos som ligger ute på nätet. Därtill finns många som inte bara syns på sidor för spel och underhållning, utan som också finns med på andra sidor och i tidningar och/eller tv-reklam. För dig som vill spela spel och ha roligt åt klipp, kan det fråga om reklam, som man inte ägnar så mycket uppmärksamhet till. Vad man än är öppen för och intresserad av, kan man räkna med att hitta det man söker.