Okategoriserade

Unna dig en weekend på Yasuaragi spa

Ett besök på Yasuragi Spa Hotell i Stockholm kommer att föryngra din ande och ge dig en god natts sömn. Den varma atmosfären och nådig gästfrihet gör att du vill komma tillbaka för mer. Den jublande atmosfären är fullt medveten om att alla har en fantastisk tid. Personalen är alltid beredda att hjälpa dig att hitta det du letar efter. De försöker rymma dig med varm gästfrihet, vänlig värme och expert hantverk.

Den vänliga och jublande atmosfären är medveten om det faktum att alla har en fantastisk tid. Personalen är alltid beredda att hjälpa dig att hitta det du letar efter. De försöker rymma dig med varm gästfrihet, vänlig värme och expert hantverk. Personalen vet att du vill bli bortskämd och är glada att ge den tjänsten. De klimatstyrda rummen och fullt utrustade spa erbjuder komfort och avkoppling. De utbildade terapeuter och experter skönhet är medvetna om dina behov och är villiga att tillgodose dem. Spa terapierna hjälper dig att hålla dig frisk och ger dig också en känsla av välbefinnande.

Den bästa tiden att besöka Yasuragi Spa Hotell är under våren eller sommarmånaderna. Vädret är varmare och atmosfären är avkopplande. Med utsikt mot skogen som ger en känsla av lugn, men närheten till Stockholm erbjuder tillräckligt med utrymme för att gästerna ska kunna njuta av allt som Ilex har att erbjuda. Temperaturen är bekväm och varken för varmt eller för kallt. Du kan gå runt Ilex och upptäcka de många platser som omger Yasuragi Spa Hotell.

Arkitekten som ritade spahotellet hade skogen som åtanken när den designade . Han visste att Yasuragi Spa Hotell skulle bli ett byggprojekt som skulle ha en djupgående inverkan på landskapet kring det. Som ett resultat byggdes Yasuragi Spa Hotell som ett stort öppet torg omgivet av breda gräsmattor. Formgivarna ville också se till att folk kunde se skogen och koppla av å¨Yasuragi Spa Hotell utan att behöva gå. Den jublande atmosfären kan beskrivas som en blandning av svensk och italiensk konst. Arkitekturen har inspirerats av gamla stilar av trädgård och palats, men den moderna designen ger en touch av modernisering till den.

Spaavdelningen har ett fullt utrustat med bastu, massagebehandlingar, ångbad och en hälsocentral ingår i paketet. Byggarna har också en restaurang för en avkopplande kvällsmåltid och för ett lätt mellanmål. Du kan läsa mer om  Yasuragi Spa och deras japanska spa på deras hemsida.

Detta är en bra sida om hälsa och träning.