Sexlivet

Arbetsplatssexualitet

Sexualitet på arbetsplatsen är ett hett ämne och debatt. Många sexexperter och terapeuter är oroliga för att män inte visar sitt intresse för sovrummet, och om de gör det är det för ofta av fel skäl. De oroar sig för att män kommer att vara så upptagen med att sköta affärer, och aldrig kommer att ha tid att fokusera på sig själva sexuellt. Men är detta något som borde beröra oss som individer?

När allt kommer omkring har många chefer på kontoret tvingats avgå tidigare på grund av en epidemi av sexuella trakasserier på arbetsplatsen, så frågan måste tas upp på något sätt, eftersom inte alla företagsmiljöer är lika. Och som arbete går, gör sex också. Vissa män njuta av sexiga underkläder och kan ta stor glädje i att bära den medan du arbetar vid skrivbordet. Och vissa män tycker om att prata snuskigt med sina partners i slutet av dagen, eller under tider av medarbetare konkurrens eller teambuilding övningar. Kan denna förändring förväntas?

Även om det är osannolikt att män plötsligt kommer att få känna sig bekväma med sin sexualitet, är det möjligt att hitta ett företag eller organisation som handlar om att tillhandahålla en miljö som främjar både sexuell och icke-sexuell bindning. Detta innebär att män inte bara ska visa respekt för sin sexualitet, utan att kvinnor måste fås att känna sig respekterade för sin. Ett företag som enbart fokuserar på arbetstagarnas behov, samtidigt som det indirekt uppmuntrar till fokus på omvärlden genom arbetsplatsen, kan vara ett bra ställe att arbeta på. Och på grund av framsteg inom medicinsk vetenskap, även en kvinna som känner sig sjuk på jobbet kan ibland arbeta igenom sina symtom utan rädsla för stigmatisering. Arbetsmiljön är nu inte bara en förlängning av våra hem, utan är ofta mer än bara en arbetsplats. Det är ett hem hemifrån för många, och deras relationer är lika viktiga som deras arbetsliv.